Benvinguts


BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG

Aquest és un lloc per donar a conèixer les idees, queixes i aportacions que creieu oportunes, per tal de fer una millor gestió entre els membres de la junta que representen a les socies i socis de l´ampa

BÚSTIA DE L'AMPA

tot els pares i mares que vulguin informar-se de qualsevol tema, incidències o suggeriments cap al centre, poden enviar els seus missatges al correu de l'ampa, indicant el seu nom, el del fill/a i el curs.
ampa.albadelvalles @ gmail.com

dimecres, 1 de juny del 2011

El curs escolar començarà el 12 de setembre a primària i secundària

El Departament d’Ensenyament ha concretat aquesta data després d’escoltar el dictamen del Consell Escolar
Els exàmens de recuperació de l’ESO i de primer de batxillerat seran el 4 i 5 de setembre de 2012
Les classes acabaran el 22 de juny i els centres disposaran de 5 dies de lliure disposició
El Departament d’Ensenyament ha establert el calendari escolar per al proper curs 2011-2012. Un calendari que ha concretat Ensenyament després de tractar-se en el ple del Consell Escolar, on hi ha representats sectors de la comunitat educativa del país.

El nou calendari determina el 12 de setembre com a data d’inici del curs, tant a l’educació primària com secundària i postobligatoris, excepte els cicles formatius de grau superior, escoles oficials d’idiomes i formació d’adults. Tal com ha remarcat la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha estat “un acord molt ample, amb molta coincidència en el dia de començar”.

El calendari, que fixa el final de curs el 22 de juny, també estableix les dates dels exàmens de recuperació del setembre (proves extraordinàries) per a l’educació secundària obligatòria i primer de batxillerat, que seran el 4 i 5 de setembre del 2012. En el cas dels cicles formatius i segon de batxillerat aquestes proves es faran el mes de juny, després de les proves ordinàries.

Amb caràcter general, l’horari lectiu dels centres a infantil i primària serà de nou del matí a dos quarts d’una del migdia i de tres de la tarda a dos quarts de cinc de la tarda. En els centres que el Departament determini, es completarà l’horari lectiu amb una hora diària a tots els alumnes, amb l’objectiu que l’alumnat reforci les competències bàsiques. Alhora, els centres públics programaran, en horari postlectiu, unes hores de suport personalitzat per aquells alumnes que ho requereixin i segons els criteris establerts per Ensenyament. La consellera ha explicat que aquells centres que vulguin i ho justifiquin podran acabar a les 4 o a les 5 depenent de les seves necessitats.

El curs s’aturarà per les vacances de Nadal entre el 22 de desembre i el 8 de gener, ambdós inclosos. El nou calendari torna a instaurar el 7 de gener, endemà de Reis, com a dia festiu. La Setmana Santa serà entre el 2 i 9 d’abril, ambdós inclosos. En el marc del calendari els centres disposaran de 5 dies de lliure disposició que es podran fer repartits en els diferents trimestres o bé compactats en una setmana.

Per altra banda la consellera d’Ensenyament ha anunciat que avui mateix ha signat la resolució per delegar la presidència del consell a Ferran Ruiz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Només es publicaran els comentaris que estiguin signats (que indiquin el nom de l'autor). Per a fer més àgil la comunicació, demanaríem que també s'indiqués el curs on esta el fill/a i el correo electronic.
Un cop fet el comentari, en el perfil heu de seleccionar "Anònim"

Exemple: Josep Ramoneda (pare de 1r d'ESO A)