Benvinguts


BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG

Aquest és un lloc per donar a conèixer les idees, queixes i aportacions que creieu oportunes, per tal de fer una millor gestió entre els membres de la junta que representen a les socies i socis de l´ampa

BÚSTIA DE L'AMPA

tot els pares i mares que vulguin informar-se de qualsevol tema, incidències o suggeriments cap al centre, poden enviar els seus missatges al correu de l'ampa, indicant el seu nom, el del fill/a i el curs.
ampa.albadelvalles @ gmail.com

dimecres, 16 de febrer del 2011

concurs de fotografia digital

A partir del dia del dia 1 de març fins al 12 d'abril comença el concurs de fotografia digital, no ho dubtis i envia les teves fotos

BASES DEL CONCURS.

És requisit per participar en la promoció l'acceptació, en la seva totalitat, de les presents bases.
PRIMERA .- Participants
Podrà participar en el concurs tot alumne / a del centre que sigui SOCI del AMPA
SEGONA .- Temàtica
. El concurs té una categoria de temàtica sobre LA NATURA. No es publicaran ni s'acceptaran arxius amb continguts contraris al dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar o a la pròpia imatge de les persones. En definitiva, no s'acceptarà cap arxiu que sigui contrari a la legalitat vigent.
TERCERA .- Obra
. Podran presentar un màxim de 3 fotografies per participant.
No s'acceptaran fotografies realitzades per persones diferents a l'autor o que no siguin propietat de l'autor.
Les fotografies no podran ser alterades electrònicament ni per qualsevol altre mitjà.. Tampoc s'acceptaran fotomuntatges . Es permetran mínimes correccions de color i lluminositat.
. No s'acceptaran fotografies que hagin estat premiades amb anterioritat en qualsevol altre concurs.
El participant manifesta i garanteix a l'AMPA que és l'únic titular de tots els drets d'autor sobre la fotografia que presenta al concurs i es responsabilitza totalment que no existeixin drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació de tercers per drets d'imatge.
QUARTA .- Com Participar
Les fotografies han d'estar fetes amb una càmera digital i han de respectar els següents requisits:
. Les fotos tindran un tamany màxim de 5 MB i unes dimensions màximes de 1024 x1024. Els participants que no compleixin amb qualsevol dels requisits indicats en aquesta convocatòria seran desqualificats automàticament.
Identificació i enviament
• Nom i cognoms del concursant
• Curs
• NIF o NIE
• Adreça de correu electrònic de contacte
• Título de la imagen Títol de la imatge

Exposició de les imatges
Una vegada que les fotografies hagin estat enviades, al correu de l'AMPA (ampa.albadelvalles @ gmail.com)
L'Ampa descartarà només aquelles fotos que no reuneixin un mínim imprescindible de qualitat o que puguin resultar de mal gust o ofensives per als protagonistes de la imatge.
. L'organització del Concurs no atendrà trucades telefòniques ni respondrà les consultes orals o escrites sobre el desenvolupament del Concurs del jurado. Els participants hauran d'esperar a la publicació de la decisió del jurat.
El participant accepta que la seva fotografia sigui visible al blog del ampa
. L'ampa no utilitzarà aquestes imatges amb fins comercials ni en cap suport físic o digital a part dels esmentats.
Data d'admissió
La data de recepció d'originals s'iniciarà l'1 de març de 2011 i finalitzarà el 12 d'abril de 2011
CINQUENA .- Resolució del jurat
. La decisió del jurat es realitzarà el 14 de abril de 2011. Si a judici del Jurat no s'han presentat obres amb qualitat suficient, els premis podrien quedar deserts.
. Els criteris d'avaluació del jurat seran la creativitat i la qualitat fotogràfica. La selección de los ganadores será a discreción absoluta del jurado y su fallo será definitivo e inapelable. La selecció dels guanyadors serà a discreció absoluta del jurat i la seva decisió serà definitiva i inapel.lable.
SISENA .- Premis
Es concediran tres premis:
• 1r premi: una camera de fotografia digital valorada en 100 euros
• 2n premi: val de 50 euros per material escolar
• 3er premi val de 25 euros per material escolar
entrega de premis el dia 15 de abril
. .
SETENA .- Incompatibilitats per rebre un Premi.
La mateixa persona no podrà ser premiada amb més d'un Premi, En el cas que una mateixa persona obtingui més d'una fotografia premiada, només té dret a rebre el Premi de major import.
VUITENA .- Gestió del lliurament del premi.
. Un cop verificat que els Premiats compleixen els requisits establerts en aquestes bases, l'ampa comunicarà a través del seu bloc. Als guanyadors del concurs
NOVENA .- Consideracions relatives als premis.
La renúncia a un premi, sigui quina sigui la raó que la motivi, no donarà dret al premiat a cap tipus de compensació. Premi subjecte a la legislació fiscal vigent.
DESENA .- .- Interpretació.
L'ampa es reserva el dret d'interpretar aquestes bases, acceptant els participants, pel sol fet de participar, aquesta interpretació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Només es publicaran els comentaris que estiguin signats (que indiquin el nom de l'autor). Per a fer més àgil la comunicació, demanaríem que també s'indiqués el curs on esta el fill/a i el correo electronic.
Un cop fet el comentari, en el perfil heu de seleccionar "Anònim"

Exemple: Josep Ramoneda (pare de 1r d'ESO A)