Benvinguts


BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG

Aquest és un lloc per donar a conèixer les idees, queixes i aportacions que creieu oportunes, per tal de fer una millor gestió entre els membres de la junta que representen a les socies i socis de l´ampa

BÚSTIA DE L'AMPA

tot els pares i mares que vulguin informar-se de qualsevol tema, incidències o suggeriments cap al centre, poden enviar els seus missatges al correu de l'ampa, indicant el seu nom, el del fill/a i el curs.
ampa.albadelvalles @ gmail.com

dimarts, 25 de gener del 2011

Pares d'alumnes demanen "contundència" a Mas per salvaguardar la immersió lingüística

La Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes de Catalunya (Fapac), la d'Alumnes d'Ensenyament Secundari (Fapaes) i la d'Escoles Lliures de Catalunya (Fapel) han demanat "contundència" en defensa del català al futur president de la Generalitat, Artur Mas, després que el Tribunal Suprem (TS) hagi considerat el castellà com a llengua vehicular en els centres docents de la comunitat.

En declaracions a Europa Press, la presidenta de la Fapac, Imma Fuyà, ha demanat la "insubmissió" del sector educatiu davant de l'ordre del TS d'adaptar l'ensenyament a la sentència sobre l'Estatut, i ha reclamat "molta contundència" al nou Govern davant aquesta "agressió". "La reacció marcarà la seva línia d'actuació, a partir d'ara. Estarem molt atents", ha remarcat.

També en declaracions a Europa Press, el president de la Fapaes, Pere Farriol, ha considerat que la comunitat educativa ha de defensar la immersió lingüística en català per evitar la fractura social segons la llengua. "No es pot donar ni un pas enrere. L'ordre del TS és una barbaritat", ha reiterat, i ha expressat la seva "perplexitat" davant d'unes sentències que no responen a cap conflicte real en les aules, sinó a les demandes de "tres pares".

FONT: europapress.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Només es publicaran els comentaris que estiguin signats (que indiquin el nom de l'autor). Per a fer més àgil la comunicació, demanaríem que també s'indiqués el curs on esta el fill/a i el correo electronic.
Un cop fet el comentari, en el perfil heu de seleccionar "Anònim"

Exemple: Josep Ramoneda (pare de 1r d'ESO A)