Benvinguts


BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG

Aquest és un lloc per donar a conèixer les idees, queixes i aportacions que creieu oportunes, per tal de fer una millor gestió entre els membres de la junta que representen a les socies i socis de l´ampa

BÚSTIA DE L'AMPA

tot els pares i mares que vulguin informar-se de qualsevol tema, incidències o suggeriments cap al centre, poden enviar els seus missatges al correu de l'ampa, indicant el seu nom, el del fill/a i el curs.
ampa.albadelvalles @ gmail.com

divendres, 6 d’octubre del 2017

La FaPaC reitera el seu respecte a la diversitat d'opinió de les famílies federades


 
 
Barcelona, 4 d'octubre de 2017
 
 
La Federació d'Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, la FaPaC, vol recordar que, com a entitat plural i diversa que representa prop de 500.000 famílies d'arreu del país, està al costat de totes les mares i pares, respectant la seva diversitat en el sentit ampli de la paraula -entorn social, ètnia, religió, ideologia, etc-, i les seves manifestacions i opinions, tant les majoritàries com aquelles minoritàries.  
 
La Federació entén que la diversitat és justament el valor i la força de les més de 2.200 AMPA associades i respecta la pluralitat de la nostra gran base social. En aquest sentit, no ens podem permetre cap gest ni actitud que promogui la segregació i l'estigmatització dels nostres infants i joves, sigui pel motiu que sigui, especialment en un entorn clau com és l'escolar i educatiu.  
 
Especialment en aquests temps convulsos que estem vivint, la FaPaC defensa la democràcia i la llibertat d'expressió. La Federació ha condemnat, condemna i condemnarà qualsevol acció que atempti contra els drets humans. Així ho ha fet durant aquests dies -com a una de les entitats membres de la Taula per la Democràcia-, i així ho continuarà fent, fidel als seus valors com a Federació que defensa una escola pública, de qualitat, catalana, laica, equitativa, integradora, inclusiva, gratuïta, democràtica i coeducativa. 
 
Lluny de la confrontació, l'actitud pacífica i el respecte és la nostra gran basa com a societat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Només es publicaran els comentaris que estiguin signats (que indiquin el nom de l'autor). Per a fer més àgil la comunicació, demanaríem que també s'indiqués el curs on esta el fill/a i el correo electronic.
Un cop fet el comentari, en el perfil heu de seleccionar "Anònim"

Exemple: Josep Ramoneda (pare de 1r d'ESO A)