Benvinguts


BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG

Aquest és un lloc per donar a conèixer les idees, queixes i aportacions que creieu oportunes, per tal de fer una millor gestió entre els membres de la junta que representen a les socies i socis de l´ampa

BÚSTIA DE L'AMPA

tot els pares i mares que vulguin informar-se de qualsevol tema, incidències o suggeriments cap al centre, poden enviar els seus missatges al correu de l'ampa, indicant el seu nom, el del fill/a i el curs.
ampa.albadelvalles @ gmail.com

divendres, 4 d’abril del 2014

El TSJC suspèn temporalment l'aplicació del 25% de castellà en dues escoles més



El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha deixat en suspens temporalment l'obligatorietat d'aplicar el 25% de castellà a dos centres més, de manera que ja són tres les escoles que han rebut resposta de l'alt tribunal. Si el TSJC ja havia suspès l'aplicació a l'escola Bonaventura Franciscans de Vilanova i la Geltrú, aquest dijous ha pres la mateixa decisió pel que fa al centre Mare de Déu del Roser de Barcelona i el Col·legi Escolàpies de Sabadell.

Aquesta suspensió es mantindrà fins que es resolguin els recursos de reposició interposats per les parts. Ara falta conèixer si el tribunal adoptarà la mateixa decisió per l'altre centre concertat, l'Escola Pia de Sarrià de Barcelona, i també l'institut públic. En total, el TSJC obligava cinc escoles a fer el 25% de les classes en llengua castellana.
La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau,s'ha mostrat satisfeta per la decisió judicial i ha manifestat que "aquestes resolucions ens permeten que els centres puguin seguir aplicant aquest model d'escola catalana amb normalitat". Rigau es va reunir aquest dijous al vespre amb els representants de les associacions de mares i pares d'alumnes de les cinc escoles afectades per informar-los de la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya
Per la seva banda, el secretari general de la Fundació Escola Cristiana, Carles Armengol, ha considerat "molt importants" les tres suspensions, perquè creu que "deixen respirar" els directors dels centres escolars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Només es publicaran els comentaris que estiguin signats (que indiquin el nom de l'autor). Per a fer més àgil la comunicació, demanaríem que també s'indiqués el curs on esta el fill/a i el correo electronic.
Un cop fet el comentari, en el perfil heu de seleccionar "Anònim"

Exemple: Josep Ramoneda (pare de 1r d'ESO A)