Benvinguts


BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG

Aquest és un lloc per donar a conèixer les idees, queixes i aportacions que creieu oportunes, per tal de fer una millor gestió entre els membres de la junta que representen a les socies i socis de l´ampa

BÚSTIA DE L'AMPA

tot els pares i mares que vulguin informar-se de qualsevol tema, incidències o suggeriments cap al centre, poden enviar els seus missatges al correu de l'ampa, indicant el seu nom, el del fill/a i el curs.
ampa.albadelvalles @ gmail.com

divendres, 10 de maig del 2013

Comunicat sobre la vaga

 Èxit de participació a la vaga del dia 9 contra la llei "Wert" i les retallades en educació en el sector pares, mares i alumnes del nostre centre, no podem dir el mateix del sector professorat, aproximadament el 80% no van fer vaga.
 Desprès de veure aquest percentatge i respectant el seu dret a no fer vaga, aquests últims haurien de reflexionar sobre les mesures que han pres durant aquest curs en protesta contra les retallades, com no fer sortides, una retallada més que recau directament en l'alumnat a part de totes les que rep per part del govern.


En quant al justificant que demana l'institut per haver faltat el dia 9 al centre, només cal posar que els pares i mares del alumnes de primer a tercer d'ESO ens hem adherit a la vaga convocada per Fapac i recolzada per la nostra Ampa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Només es publicaran els comentaris que estiguin signats (que indiquin el nom de l'autor). Per a fer més àgil la comunicació, demanaríem que també s'indiqués el curs on esta el fill/a i el correo electronic.
Un cop fet el comentari, en el perfil heu de seleccionar "Anònim"

Exemple: Josep Ramoneda (pare de 1r d'ESO A)