Benvinguts


BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG

Aquest és un lloc per donar a conèixer les idees, queixes i aportacions que creieu oportunes, per tal de fer una millor gestió entre els membres de la junta que representen a les socies i socis de l´ampa

BÚSTIA DE L'AMPA

tot els pares i mares que vulguin informar-se de qualsevol tema, incidències o suggeriments cap al centre, poden enviar els seus missatges al correu de l'ampa, indicant el seu nom, el del fill/a i el curs.
ampa.albadelvalles @ gmail.com

dijous, 15 de juliol del 2010

fapaes

fapaes, la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes d'Ensenyament Secundari de Catalunya, està formada per gent (APA's) d'arreu, amb ideologies i procediments socials ben diferents. Ara bé, amb un punt comú i com a única finalitat que ens aplega a tots: "l'aprenentatge d'ensenyar-educar". Amb la finalitat d'aconseguir una millor qualitat de l'Ensenyament Públic del nostre país.
Quan entrem en el món de la secundària per primera vegada, ens adonem que és totalment diferent a la primària. I per això cal que una Federació amb més de 30 anys d'experiència ens ajudi a entendre el món de l'adolescència.

Millorar la qualitat de l'ensenyament (d'ensenyar-educar) del nostre país, en el present i futur.

Defensar l'ensenyament (d'ensenyar-educar) públic. Per aconseguir aquest objectiu, entenem com a públic, el de gestió i titularitat pública o sostingut amb fons públic.

Incidir que la gestió sigui portada per un cos administratiu i un consell format per tots els agents socials implicats.

Mantenir-nos al marge de qualsevol ingerència política i laboral que no incideixi en el primer punt.

Treballar per millorar la participació i el compromís dels pares, fills i de la societat en general i de l'educativa en particular.

Incidir en totes les etapes educatives per a participar i promoure el desenvolupament global del sistema educatiu del nostre país.

Establir els mecanismes necessaris per a una total independència funcional, amb la participació de totes les ideologies.

Actuar en funció de les inquietuds dels alumnes i intentar mitigar-les i resoldre-les.

Fomentar i incidir en la planificació de la inserció laboral, professional i ocupacional dels nostres fills.

Si volem educar amb llibertat i per la llibertat, hem de lluitar per un ensenyament (d'ensenyar-educar) evolutiu independentment del caràcter ideològic legal del moment.

Per aconseguir aquests principis, cal el reconeixement dels drets i deures i de la nostra responsabilitat irrenunciable en l'educació dels nostres fills.


Per accedir a la web clikar en enllaços (FAPAES)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Només es publicaran els comentaris que estiguin signats (que indiquin el nom de l'autor). Per a fer més àgil la comunicació, demanaríem que també s'indiqués el curs on esta el fill/a i el correo electronic.
Un cop fet el comentari, en el perfil heu de seleccionar "Anònim"

Exemple: Josep Ramoneda (pare de 1r d'ESO A)